Aksessteknologi fra LG-Ericsson.

 

Utbygging av fibernett er kostnadskrevende, og det diskuteres hvilke teknologier som er best egnet, både i forhold til utbyggingskostnader og fremtidige driftskostnader. Tradisjonelle miljøer innenfor telekom har til nå valgt såkalte PON (Passive Optical Network) systemer som har blitt utviklet for bredbåndsaksess over de siste 20 år, mens nye aktører til nå har valgt P2P- systemer (Point-to-Point) med argumentasjon om at PON-systemene allerede har blitt gammeldagse og ikke tilfredsstiller dagens krav til sikkerhet, kapasitet og fleksibilitet.


Vi leverer systemer fra LG-Ericsson som baserer seg på WDM-teknologi, og som kombinerer det beste fra de to nevnte teknologier. Dette muliggjør helt nye nettverksdesign med dramatisk redusert antall aktive komponenter. Resultatet er lavere investeringer ved utbygging, såvel som reduserte driftskostnader. Teknologien muliggjør også helt nye nettverksarkitekturer som gir større kapasitet. Denne teknologien egner seg også bedre for å samle alle typer kunder i samme nett - "One infrastructure for all".

 

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it for ytterligere informasjon og muligheter ved bruk av disse systemene.Se også leverandørens websider :

 

hostgator and ipage are top rated hosting companies, which focus to provide quality web hosting service.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Lambda Networks AS | Karenslyst Allé 10, 0278 Oslo | Telefon : +47 99 20 37 25
Copyright © 2017 lambdanetworks.no. All Rights Reserved.