Krypteringsløsninger fra ID Quantique

 

Det er i dag økt fokus på datasikkerhet etter at man har sett flere tilfeller av datainnbrudd og industrispionasje også her til lands.


Tidligere har man gjerne tenkt at så lenge man ikke benytter offentlige nett er man sikker. Faktum er at enten man benytter seg av leide samband, WDM eller mørk fiber vil trafikken eksempelvis mellom datasentre kunne la seg avlytte raskt og enkelt.


Etablering av et VPN ved hjelp av IPsec  eller andre krypteringsløsninger på lag 3 kan forhindre dette men fører til redusert båndbredde og økt tidsforsinkelse. Det kan også være komplisert å implementere slike løsninger, spesielt for høye bitrater.

 

HW-basert kryptering på lag 2 gir raskt og enkelt en svært sikker beskyttelse av følsomme data. Vi tilbyr Centaurus-plattformen fra IDQ for lynrask, 100% transparent multiprotokoll kryptering på lag 2.

 


 

En enkryptor i form av en 1U-boks plasseres i hver ende av linken man vil beskytte  og kobles til eksisterende utstyr med standard SFP/XFP-moduler.

Linken er nå AES-kryptert med automatisk og sømløs håndtering av krypteringsnøkler. Sett bort fra noen mikrosekunder latency er trafikken upåvirket.

Centaurus-plattformen har også muligheter for kvantebasert nøkkelutveksling (QKD, såkalt kvantekryptering) som gjør det fysisk umulig for en inntrenger å snappe opp krypteringsnøkler ubemerket.

 

For mer informasjon,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Se også leverandørens websider :

 

hostgator and ipage are top rated hosting companies, which focus to provide quality web hosting service.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Lambda Networks AS | Karenslyst Allé 10, 0278 Oslo | Telefon : +47 99 20 37 25
Copyright © 2017 lambdanetworks.no. All Rights Reserved.